În urma jocului pentru comunicare de duminica trecută, Faimoșii și Războinicii au avut parte de două surprize cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Ei au primit o masă tradițională, pe care au luat-o împreună, cât și mesaje din partea persoanelor dragi de acasă. Sebastian Chitoșcă a avut parte de un mesaj din partea soției, tatălui, fratele și nepoțelul lui.

„Hristos a înviat! Iubire, paște fericit! Chiar dacă ești departe de noi și îți este greu, mult a fost, puțin mai este. Tu ești un model de ambiție și putere pentru mine, așa te vreau și în această competiție. Nu ceda psihic!”,i-a transmis soția.

„Frate, dacă nu ai niciun să mai lupți, gândește-te la mine! Te iubesc!”,au fost cuvintele pe care i le-a spus fratele lui. Fratele lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a avut parte de un accident în urmă cu câțiva ani de zile, motiv pentru acre Faimosul a renunțat la cariera lui de fotbalist.

survivor romania
Familia lui Sebastian Chitoșcă [Sursa foto: Captură KANAL D]

Sebastian Chitoșcă, după ce a văzut imaginile cu fratele lui bolnav

„Vă iubesc și eu. Vă urez Paște fericit! După acel mesaj de la familie mi-am văzut fratele. Mi-a adus aminte că eu când am plecat de acasă i-am promis că tot ce fac aici fac doar pentru a îl face mândru pe el. Mă bucur foarte mult că am avut parte de acest mesaj.

 

Sincer, mie unul mi-a dat putere, însă și multă tristețe pentru că mă așteptam ca fratele meu să fie, să zic, cum era înainte”,a declarat Faimosul.

După ce a văzut imaginile cu fratele lui, Sebastian Chitoșcă a izbucnit în lacrimi.

 

În toată această perioadă, el s-a întrebat cum se simte. Din imaginile pe care tocmai le-a privit, fostul fotbalist a observat că fratele lui pare să arate la fel. „Nici nu știu ce să cred despre fratele meu, nu știu dacă a mai evoluat. Pare că a rămas la fel. Mă bucur că l-am văzut după atât de mult timp. Mă bucur că mi-am văzut soția, pe tatăl meu”,a declarat Sebastian Chitoșcă printre lacrimi.