Un bătrân din Cluj s-a trezit cu pompierii în faţa locuinței sale, deşi în jur nu ardea nimic. Când a aflat adevăratul motiv, bătrânul a început să plângă.

„”Babacu”, așa cum era alintat de colegi săi, s-a pensionat din rândul pompierilor militari acum 23 de ani. Însă, pentru el Ziua Pompierilor din România are o dublă semnificație, aniversează ziua dumnealui deoadată cu pompierii români”, informează ISU Cluj.

Bărbatul a urmărit cu sufletul la gură operațiunea pompierilor veniți pe stradă pe care locuiește. Doar că, în scurt timp, a aflat că totul a fost, de fapt, o surpriză plănuită pentru el.

Bătrânul a izbucnit în lacrimi. Aceștia au început să-i cânte ”La mulți ani”.

„Cu acest prilej, ”Babacu” le reamitește de fiecare dată nepoților dumnealui cât de mult și-a iubit meseria.
Așa că, anul acesta, ne-am gândit să facem un exercițiu chiar pe strada unde locuiește, tocmai de Ziua Pompierilor, pentru a-i cânta La Mulți Ani împreună cu familia dumnealui.
Suntem convinși că acest moment îl va păstra cu drag printre toate amintirile de când purta cu mândrie și onoare haina de pompier militar.
La Mulți Ani dragă Babacule, îți dorim sănătate și bucurii cât mai multe alături de famila dumitale!”, a mai scris pe Facebook ISU Cluj.