Nici nu vă vine să credeți, însă e cât se poate de adevărat. Spynews.ro a intrat în posesia unor imagini bombă din intimitatea Alexandrei Stan și a lui Tristan Tate, cuplul controversat din showbiz! Mai mult de atât, avem și informații importante din spatele ”relației” dintre cei doi.

SUPEREXCLUSIVITATE! Alexandra Stan și Tristan Tate, momente demne de filmele pentru adulți! Artista și-a înșelat iubitul cu băiatul rau. Imagini incendiare din intimitate
În ultima perioadă, Alexandra Stan și Tristan Tate au fost văzuți mai mereu împreună, iar imediat zvonurile cum că ar forma un cuplu au apărut, însă de data aceasta trebuie să fiți foarte atenți, deoarece Spynews.ro vă prezintă informații bombă și fotografii incendiare din spatele ”relației” pe care cântăreața o are cu milionarul care frânge inimile multor domnișoare.

Momente demne de filmele pentru adulți cu Alexandra Stan și Tristan Tate

Cu puțin timp în urmă pe adresa redacției, [email protected], am primit două imagini cu Alexandra Stan și Tristan Tate care imediat ne-au atras atenția, asta deoarece sunt din intimitatea celor doi.

Problema e că în ecuație mai există cineva, iubitul Alexandrei Stan, cel pe care cântăreața l-a înșelat în timp ce credea că Tristan Tate îi va aduce luna de pe cer și o va face cea mai fericită persoană.

Sursele din apropierea celor doi spun că ”povestea lor” a început în momentul în care Alexandra Stan l-a contactat prima oară pe Tristan Tate pentru a vorbi cu el de afaceri, însă milionarul i-a spus că pe al nu-l intersează acest lucru, ci vrea doar să o ”vrăjească”. Ea își dorea să evolueze, să-și promoveze piesele și videoclipurile pe onlyfans, asta deoarece el cunoaște foarte bine industria. Bineînțeles, milionarul a încercat să-i dea câteva sfaturi și i-a spus să-și concedieze mangerul.

S-au fotografiat în ipostaze deocheate în casa milionarului

Alexandra Stan și Tristan Tate au fost împreună timp de o lună, iar în toată această perioadă cântăreața era încă într-o relație cu Bogdan, partenerul său! Ea a stat în casa milionarului și a fratelui său, Cobra Tate, iar imaginea incediară primită pe [email protected] stă mărturie.

Informațiile nu se termină aici, asta deoarece sursele din apropierea celor doi au mai mărturisit că aceștia au avut nopți lungi împreună, asta deoarece Alexandrei Stan îi place foarte mult să fie cu looseri și să filtreze cu băieții răi.

Aceștia s-au fotografiat în ipostaze intime în baie, iar imaginile bineînțeles că au ajuns și la noi. Nu sunt prea multe cuvinte de zis în privința lor, însă în momentul în care și-a dat seama că Tristan Tate nu vrea o relație serioasă, Alexandra Stan a decis să se întoarcă înapoi la Bogdan, cel care oficial îi era iubit.

Alexandra Stan s-a întors la iubit, după ce Tristan Tate a părăsit-o

Sursele din apropierea acestora au mai declarat că Tristan Tate era foarte ocupat, iar Alexandra Stan s-a simțit dată la o parte, deși își dorea o relație serioasă cu el. După ce au întreținut relații intime la ea acasă, la el acasă, blondina s-a întors la cel care într-adevăr o iubea, dar pe care ea l-a înșelat.

În tot acest timp cântăreața încă spera că Tristan Tate se va întoarce din străinătate și îi va acorda mult mai mult timp. Ea i-a scris și melodii și îi mărturisea de nenumărate ori cât de mult o iubește, însă milionarul își dorea doar distracție și relaxare.

Milionarul a blocat-o pe rețelele de socializare

Mai mult de atât, sursele celor doi arată că Alexandra Stan nu mai are niciun sentiment pentru Bogdan, partenerul ei, însă totodată fizic e lângă el, asta după ce Tristan Tate s-a făcut nevăzut, după ce a petrecut nopți incendiare alături de blondină.

Aceștia și-au dat frâu liber sentimentelor, au făcut mai multe shooting-uri foto care mai de care mai deochete, asta până într-un final, atunci când Tristan Tate a decis să o blocheze pe cântăreață pe rețelele de socializare și să nu mai poată avea cum să ia contact cu el.

În prezent e plecat în Miami, dar ea a rămas în România… fără ”marea ei dragoste”, dar cu siguranță cu niște amintiri pe care nu le va uita prea curând.