Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajele sale cu Ștefan Bănică Jr. Ce spune prezentatoarea de televiziune despre relația cu actorul?

Andreea Marin, declarații neașteptate despre relația cu Ștefan Bănică Jr. 

În anul 2013, Ștefan Bănică Jr.

și Andreea Marin au decis să divorțeze, după o căsnicie de doar șapte ani. Cei doi au împreună o fată superbă, Violeta, și se pare că au păstrat o relație doar de dragul acesteia. 

În cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a declarat că nu a format o relație cu renumitul actor doar pentru că aceasta avea un renume, pentru că, la un momentul respectiv, și ea avea parte de o carieră extrem de strălucită.

“Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu.

Deloc!”, a spus Andreea Marin. 

Ce spune Andreea Marin despre mariajul cu Ștefan Bănică? "Nu exista nicio atracție pentru mine..."
Andreea Marin[Sursa foto: Captură YouTube]

 În continuare, întrebată de Mădălin Ionescu dacă îl consideră pe fostul ei soț un băiat de casă, Andreea Marin a venit cu un răspuns total neașteptat.

Nu a vrut să intre prea mult în detalii, însă s-a rezumat la faptul că Ștefan Bănică este doar tatăl copilului ei. 

“N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine.”, a zis prezentatoarea de televiziune.