George Burcea a lansat un apel pentru salvarea fiului unei prietene în urmă cu câteva ore bune, când a aflat despre necazul care s-a abătut asupra familiei. Actorul este îndurerat și speră că mulți oameni vor face donații pentru ca Mario Pîrvuț să poată avea o nouă șansă la viață.

 

George Burcea, în lupta pentru viață a fiului unei prietene

Georgeta Gabriela și Sorin Pîrvuț sunt doi părinți din Constanța care au primit o veste cumplită pe 23 aprilie: unicul lor copil suferă de o maladie mortală. În vârstă de șapte ani și o lună, Mario a aflat că are o tumoră pe trunchiul cerebral, iar tratamentele de care are nevoie la o clinică de peste hotare valorează o mică avere. Mama lui a așternut pe Facebook câteva rânduri cutremurătoare, pe care le-a citit și George Burcea cu ochii în lacrimi.

“(…). În momentul de față,s untem internați la Institutul Oncologic București (Secția Pediatrie), unde a făcut prima cură de citostatice (cură care a ținut trei zile; sunt schimbări negative în starea lui de sănătate.

Vă implor din suflet să mă ajutați să mă întorc într-o bună zi cu băiețelul sănătos acasă, în Constanța. Am nevoie de orice ajutor financiar din partea voastră pentru a pleca cu Mario cât mai urgent în străinatate unde costurile mă depășesc. Vă implor din sufletul disperat și neputincios de mamă, doar cu ajutorul vostru, unicul meu copil, poate avea mult mai multe șanse la viață!!!

Nr. de telefon: 0720151965; 0725450199. Cont Iban: RO11INGB0000999907294531 (Georgeta Gabriela Pirvut). Vă rog din suflet distribuiți în cat mai multe grupuri. Credința în Dumnezeu, în Fecioara Maria și ajutorul din partea oamenilor simpli mă va ajuta să-mi salvez copilul!!! este postarea făcută de Georgeta Gabriela Pîrvuț.

“Vă rog din suflet, haideți să-l ajutam pe nepoțelul meu. Mario, să treacă peste acest necaz!” este mesajul publicat de Irina Alina Cobzariu, tânăra care a fost etichetată și de cunoscutul actor în postarea lui de pe IG Story, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

George Burcea, strigăt de ajutor pentru Mario, băiețelul unei prietene, care a fost diagnosticat cu o tumoră situată la nivelul trunchiului cerebral © Instagram Stories

Postarea cutremurătoare făcută de Georgeta Gabriela Pîrvuț, mama lui Mario, a devenit virală pe Facebook.

 

Dragi prieteni, incep prin a va spune ca sunt o mama disperata deoarece, din data de 23.04.2021, unicul meu baietel pe…

Publicată de Georgeta Gabriela Pîrvuț pe Luni, 3 mai 2021

Actorul George Burcea nu este la primul gest de acest fel: înainte de Paște, el a făcut publică povestea dramatică a unei copile care are doar trei anișori și se luptă cu o boală teribilă.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories