În urmă cu doar câteva zile, mai multe imagini incendiare cu Alexandra Stan și Tristan Tate au apărut în presă. Artista a făcut, aseară, primele declarații despre întregul incident și a susținut că omul de afaceri ar fi trimis pozele presei. 

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”,  a declarat Alexandra Stan, pentru   CANCAN.RO.

Tristan Tate, primele declarații despre pozele incendiare

Astăzi, în cadrul unei emisiuni de televiziune, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a făcut și el primele declarații. Tristan neagă acuzațiile Alexandrei Stan și susține că nu ar fi putut trimit ele imaginele respective. 

Tristan Tate neagă acuzațiile Alexandrei Stan. Omul de afaceri susține că nu el a trimis imaginile intime presei: "Ea nu este timidă"
Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

”Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a

frânt inima…”, a mai spus celebrul om de afaceri.

Cu toate acestea, omul de afaceri a ținut să precizeze faptul că a petrecut două săptămâni extrem de frumoase alături de artistă și chiar a complimentat-o. 

 

”Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea.”, a declarat Tristan Tate, în cadrul unei emisiuni de televiziune.