Doinița Oancea este una dintre prezențele feminine din România care a avut parte de multe eșecuri în dragoste, însă niciodată nu s-a dat bătută, motiv pentru care viața i-a scos în cale o persoană cu care se înțelege de minune.

Frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste rupă din filme cu un tânăr pe nume Adrian Călin. Cei doi sunt fericiți împreună și nu se grăbesc, chiar dacă pare că nu vor să treacă la următoarea etapă a relației lor.

Și ca un făcut, mama actriței parcă a „prezis” faptul că fiica ei nu își va găsi alesul cu care să meargă spre altar prea curând, astfel că a vrut să-și mărite fata încă de la 18 ani.

Doinița Oancea a mărturisit că, înainte cu puțin timp de a termina liceul, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă”, a dezvăluit Doinița, invitată la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Totuși, mama Doiniței a indus în eroare cu răspunsul său, fie el chiar și afirmativ, aceasta nedorindu-și ca fiica ei să se căsătorească înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na”, a mai spus actrița.