Cleopatra Stratan s-a mutat în București

După luni întregi în care au făcut naveta, ba ea la el, ba el la ea, Cleopatra Stratan și Edward Sanda pot răsufla ușurați. Visul li s-a îndeplinit și a venit momentul mult așteptat: cei doi s-au mutat împreună.

Cleopatra a terminat liceul și a susținut probele examenului de Bacalaureat. Imediat după s-a mutat în București, acolo unde este și iubitul ei.

Bac-ul a fost mai ușor decât mă așteptam, cred că au meritat pregătirile mele și abia aștept să aflu rezultatele. Abia așteptam să scăpăm de distanță și să fiu în locul în care muncesc. Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși, a spus artista pe Instagram.

Cleopatra Stratan vrea să dea la teatru sau la o facultate de business

Cleopatra Stratan are planuri mari pentru anul acesta, în ceea ce privește cariera ei muzicală. Ș-a anunțat fanii că pe data de 5 iulie va lansa un nou single pe canalul ei de Youtube. Într-un interviu de la începutul acestui an, Cleopatra a spus că nu se va înscrie la facultate anul acesta, ci la anul, până atunci având timp să se decidă dacă optează pentru teatru sau business.

Fiica lui Pavel Stratan are planuri mari cu logodnicul ei. Mulți au spus că sunt prea tineri pentru gânduri de căsătorie, dar ei spun că sunt fericiți că s-au găsit și că vor face și marele pas.