Gina Pistol și Smiley sunt mai fericiți ca niciodată. În urmă cu doar câteva zile, cei doi părinți au botezat-o pe micuța Josephine Ana Maria, în cadrul unei ceremonii emoționante. Alături le-au fost familia și prietenii, iar prezentatoarea TV a dezvăluit că atmosfera a fost de poveste.

Gina Pistol și Smiley au organizat duminică, pe data de 20 iunie, botezul fiicei lor: Josephine Ana Maria. Micuța a fost creștinată într-un cadru restrâns, părinților fiindu-le aproape doar familia și prietenii „de suflet’. Dacă până acum nu au oferit prea multe detalii despre marele eveniment, fiind oricum foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală, Gina Pistol a realizat primele declarații despre cele întâmplate.

Petrecerea s-a desfășurat în Corbeanca, într-un cadru plin de vegetație, departe de agitația Capitalei, iar locația avea și o piscină. Gina Pistol a precizat că a fost foarte emoționată la botezul fiicei sale și a transmis, subtil, că și Smiley s-a aflat în aceeași situație. În ciuda faptului că Josephine Ana Maria a avut un comportament exemplar, mămica ei a povestit că a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei, trăind emoții de nedescris.

Gina Pistol, primele declarații despre botezul micuței Josephine: „Am avut lacrimi în ochi”

Gina Pistol, după botezul fiicei: „Cea mai specială zi’

Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a bucurat enorm să aibă apropiații alături, cu această ocazie cu adevărat specială. Chiar dacă nu a fost o petrecere fastuoasă, cu mulți invitați, Gina Pistol recunoaște că a fost un eveniment reușit, pe care l-a perceput ca fiind… magic!

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant.

Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume.’, a spus Gina Pistol, la Antena 1.


loading...