Ioana Simion a retras actele de divorț

În iarnă a avut loc un scandal de zile mari între Ioana și Ilie Năstase. Aceasta a sunat la 112 pentru că s-ar fi simțit amenințată de către soțul ei. La scurt timp a decis să pună capăt relației și a depus actele de divorț, declarând că nimic nu o mai poate face să dea înapoi.

Lucrurile nu au rămas așa. Au continuat să păstreze legătura, pe motiv că sunt doar prieteni, dar apoi au petrecut și Paștele împreună și s-au tot apropiat. Acum, Ioana a decis: nu mai divorțează. Deși a trecut prin clipe de groază cu el și ajunsese să îi fie frică de el, susține că soțul ei și-a revizuit comportamentul în ultimele luni, iar acum au o relație foarte bună.

“Probabil că l-au ajuns toate și că mai are și el scăpări, dar în perioada asta chiar a fost ok. Doar eu îi sunt alături și atât. Îi iubesc prietenii lui Ilie, dar vă dați seama că nu pot veni prietenii lui Ilie să stea cu el. Îi iubesc, îi respect, sunt niște oameni deosebiți, doar că eu sunt cea care stă cu el mai tot timpul și el are nevoie de mine”, a declarat Ioana Simion.

Ioana spune că ar fi o mare greșeală să se despartă de bărbatul pe care îl iubește și care a realizat că în acest moment are mare nevoie de ea. Deși are mulți oameni alături, știe că nimeni nu îl înțelege mai bine decât o face ea.

Fiul o susține pe Ioana Năstase

Ioana și Ilie Năstase aveau înfățișare pe 24 iunie la judecătorie, dar bruneta s-a răzgândit în ultimul moment. Fiul său i-ar fi fost alături când a luat această decizie, pentru că mereu îi spune să facă așa cum consideră mai bine.

Ioana spune că sufletul i-a dictat să lase de la ea și să îi mai dea o șansă bărbatului căruia i-a jurat iubire veșnică.

„Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine’, a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.