Un tânăr de 23 de ani susține că și-a găsit dragostea în brațele unei femei de 60 de ani. Cuplul atipic, în schimb, este aspru criticat pe rețelele de socializare.

Un tânăr a devenit viral pe platforma TikTok, după ce a publicat mai multe filmulețe haioase cu el și iubita lui în timp ce dansau pe diverse melodii. A avut milioane de vizualizări, însă unii dintre internauți n-au putut să nu observe diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Quran, în vârstă de 23 de ani, are o relație cu Cheryl, în vârstă de 60 de ani. În ciuda faptului că cei doi susțin că sunt cu adevărat îndrăgostiți, de multe ori aceștia primesc mesaje răutăcioase de la oameni care se întreabă dacă relația lor chiar este autentică sau este vorba despre o chestiune financiară la mijloc.

Mulți utilizatori TikTok spun că Cheryl arată mai degrabă ca fiind bunica lui decât ca o iubită. Într-un videoclip recent, care a fost vizionat de mai mult de 3,7 milioane de ori, cuplul răspunde la întrebarea: ”Familia dvs. vă aprobă relația?”. Cei doi spun răspicat un ”DA”, iar Cheryl mărturisește că toți copiii ei, mai în vârstă decât iubitul ei, sunt fericiți pentru ea.

În timp ce majoritatea îi critică, există și unele persoane care le transmit celor doi mesaje de susținere și cred că la mijloc este vorba despre… afecțiune.