Fulgy a intrat din nou în bucluc. Interlopul Jean Brăileanu, pe numele său real Jean Măraşu, l-a ameninţat pe internet după o serie de dezvăluiri făcute de fiul Clejanilor.

Fulgy, ameninţat de cunoscutul interlop Jean Brăileanu. Interlopul este membru al unui puternic clan din Iaşi şi este nepotul lui Cosmos Tănase, potrivit wowbiz.ro. După o serie de dezvăluiri făcute de Fulgy în live-uri, interlopul s-a sesizat şi i-a transmis acestuia un mesaj, tot printr-un live.

Cine e Mr Moft? Aaaa, Fulgy? F… în… g… pe Fulgy, de-oi pune mâna pe el, de nu i-oi da 40 de topoare în cap”, a spus Jean Brăileanu.

Unul dintre urmăritorii interlopului a intervenit şi i-a spus acestuia că Fulgy ”e prietenul nostru”. Bărbatul nu a fost, însă, impresionat de această veste şi i-a dat replica urmăritorului său: ”Cine e prieten mă, e prieten cu tine… Dacă e prieten cu tine înseamnă că e și cu mine?”.

Nu se știe, însă, dacă ameninşarea lansată de Jean Brăileanu este reală sau este doar un ”alint”, deoarece bărbatul a mai folosit şi cu altă ocazie acel gen de ameninţare pe TikTok, când făcea referire la un prieten bun de-ai săi pe nume Feraru.

Ameninţările la adresa lui Fulgy pot fi ascultate de la minutul 1:38.