Dacă vă gândeați că asta e o zi obișnuită de miercuri și le-ați văzut pe toate până acum, realitatea ne lovește, din nou, în față! Jean Claude Van Damme a fost filmat de un grup de clujeni în timp ce se plimbau, împreună, cu mașina, și nu oricum, ci pe muzica lui Tzancă Uraganu. 

Jean-Claude Van Damme a venit recent în România, iar acomodarea se pare că s-a produs mai devreme decât se aștepta oricine. Într-o zi obișnuită, să-l vezi pe marele actor ascultând manele alături de câțiva clujeni și plimbându-se cu mașina, nu prea e un lucru nesemnificativ.

Grupul de clujeni, văzându-se în mașină cu Van Damme, nu a ratat ocazia de a le arăta și internauților marea realizare. Și cum puteau să facă altfel, dacă nu într-un binemeritat live pe Facebook? Plini de mândrie, bărbații s-au filmat preț de câteva minute, pentru a expune valoarea pe care o trăiau pe propria piele. Șoferul a fost de-a dreptul uimit de prezența actorului în mașina sa, iar oamenii din mediul online nu au ezitat să lase cele mai amuzante comentarii.

Și dacă nu v-ați convins încă de spusele noastre, vă lăsăm să urmăriți clipul video de mai jos, care are mari șanse să devină viralul anului!

Van Damme, „distracție” în mașină, alături de un grup de clujeni, pe ritmurile lui Tzancă Uraganu
00:00
/
00:00

„Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, tare mândru de realizarea lui. Văzând că este filmat, marele actor i-a atras acestuia atenția, spunându-i că nu vrea să fie expus în social media.

„No good for social network” (Traducere: „Nu este OK pentru social media” ), a spus Jean-Claude Van Damme.

„Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la postarea șocantă făcută de unul dintre clujenii care se aflau în mașină, alături de Van Damme.

Mai mult, la un moment dat, marele actor și-a arătat mușchii și a început să danseze, fiind „măgulit” de vorbele noilor tovarăși, care îi repetau constant faptul că este cel mai bun actor.

Van Damme, „distracție” în mașină, alături de un grup de clujeni, pe ritmurile lui Tzancă Uraganu
00:00
/
00:00

Van Damme s-a adaptat rapid traiului de România!

Cu pletele în vânt, căci geamul de la mașină era deschis, pentru ca maneaua să răsune mai bine, clujenii s-au delectat cu două mari plăceri: plimbarea cu Van Damme și ritmurile amețitoare ale manelelor. Cum relaxarea era maximă, companionii nu s-au sfiit să-i facă marelui actor cunoștință cu alte melodii din repertoriul cunoscutului manelist de la noi, care rupe trendingul în două. Așadar, au luat telefonul și s-au pus pe căutat alte și alte melodii, spunându-i lui Van Damme cât sunt de apreciate la noi în țară.