Aurel Pădureanu a rămas fără casă

Aurel Pădureanu trece printr-o perioadă extrem de grea. Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească nu își poate reveni din șoc nici acum. Se gândește mereu la Cornelia Catanga și la cum ar fi fost viața lui alături de ea, în continuare.

Aurel Pădureanu se plânge că trece prin momente grele în viață din cauza problemelor financiare cu care a rămas după ce Cornelia Catanga a murit din cauza coronavirusului. El a pierdut casa în care locuia cu Cornelia în fața Băncii și acum a ajuns să stea cu chirie și să se mute dintr-un loc în altul, pentru că abia își poate achita datoriile cu banii pe care îi are.

Artistul continuă să cânte și să ducă mai departe numele soției sale, dar nici proiectele muzicale nu îl pot scăpa de datorii. Multe dintre evenimente au fost reprogramate anul următor și nu prea are activitate.

”Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.