Anca de la Strehaia a mers, alături de familie, pe litoral, în stațiunea Mamaia, acolo unde au și făcut un vlog, arătându-le urmăritorilor cum s-a desfășurat ziua lor. ”Înarmați” cu mici bagaje, care conțin articole de plajă, dar și cu câte o cafea în mână, aceștia se duc încrezători spre plajă.

Anca de la Strehaia, alături de cei dragi – Mihaela, nora lui Leo de la Strehaia, ”Prințul Țiganilor, și copiii, au mers la plajă pentru a se bronza, iar cei mici, pentru a se bucura de apă. În drum spre plajă, aceștia s-au oprit la o patiserie din stațiunea Mamaia, zona litoralului unde prețurile au explodat, pentru a-și satisface poftele, apoi au plecat, în continuare, agale, la drum. În tot acest timp, fiecare pas al acestora a fost filmat de cel ”delegat” să captureze momentele. Cel care a fost ”capul” distracției a fost chiar Alin, fiul Ancăi de la Strehaia.

Apoi, a început distracția în mare! Familia a intrat în apă și s-a distrat, răcorindu-se în valurile Mării Negre. Evident, în tot acest timp, momentele au fost filmate în cadrul vlogului. Iar, după ce distracția de pe plajă a ajuns la final, Anca de la Strehaia și familia s-au întors la cazarea pe care o au în stațiunea Mamaia, pentru a se pregăti de cină.

Anca de la Strehaia a avut probleme cu legea?

Mama copiilor lui Leo de la Strehaia a fost condamnată la șapte luni de închisoare cu suspendare. Femeia a povestit cu ochii în lacrimi, pe canalul său de Youtube, prin ce coșmar a trecut.

Totul a pornit de la o datorie la curent pe care Anca că nu a avut bani să o plătească, în perioada când filma pentru Kanal D și locuia în Capitală. Se pare că cei de la Enel au făcut în aceea perioadă un control și au descoperit sigiliul rupt. Apoi au dat-o în judecată, considerând că a fost rea voință, iar o instanță a condamnat-o. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

„Să vă povestesc ce am pățit. Cât timp mă aflam la București și filmam la KanalD s-a adunat o datorie mare la Enel, ei au venit să facă un control când nu eram acasă, au găsit siligiul rupt. Nu știu nimic despre cine l-a rupt, era afară, putea fi oricine. Sunt doar cu numele pe factură”, a declarat Anca.

Deși și-a plătit până la urmă toată datoria, în valoare de peste 100.000 de lei, instanța a considerat suma prejudiciu. „Eu de fiecare dată când am avut cinci milioane, sau 10 milione, i-am transferat pe toți în contul lor. Vă arăt chitanțele că le am pe toate”, a mai spus Anca plângând.

sursă foto: capturi video Youtube