În urmă cu 20 de ani, Natalia Oreiro devenea una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Producția „Înger sălbatic” i-a adus un succes internațional și i-a deschis numeroase uși. Acum, actrița nu mai este la fel de rebelă și are o înfățișare nouă.

Natalia Oreiro a ajuns la vârsta de 44 de ani și a lăsat în urmă telenovelele, vedeta este complet schimbată și este o mămică fericită. După succesul înregistrat de producția „Înger sălbatic”, unde Natalia Oreiro a interpretat-o pe Milagros, au urmat numeroase alte proiecte pentru actriță. Aceasta a mai jucat în seriale precum „Patito feo”, „Kachorra” și „Solamente vos”, ultima telenovelă în care a apărut fiind „Entre canibales”, difuzată în anul 2015.

Pe lângă cariera de actriță, Natalia Oreiro s-a lansat și în lumea muzicală, fiind interpreta unor melodii care au cucerit publicul. Mai apoi, vedeta a fost gazda emisiunii „Got Talent Uruguay”, iar acum este o militantă pentru drepturile comunității LGBTQIA+.

Natalia Oreiro, protagonista unui scandal în Rusia

Natalia Oreiro este extrem de apreciată în Rusia. Toată lumea o iubește și s-a creat inclusiv un documentar despre ea, a cărui temă este iubirea pe care rușii o au față de uruguyană. Însă, deși este admirată de ruși, vedeta a stârnit un scandal de proporții aici.

Rusia nu este o țară deschisă în ceea ce privește comunitatea LGBTQIA+, iar Natalia Oreiro a ignorat acest lucru. Vedeta a apărut la radioul național purtând un tricou cu curcubeu, unul din simbolurile folosite la paradele gay, iar acest lucru a stârnit numeroase reacții negative.