Doliu în fotbal! Un fotbalist de legendă s-a stins din viață. A făcut infarct

Publicat: luni, 30 august 2021, 11:39Tragedie în fotbalul românesc. Un fotbalist de legendă s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani. Este vorba despre Valer Săsărman, fostul fundaș al Gloriei Bistrița. Echipa este în doliu.

Doliu în lumea fotbalului din România după ce Valer Săsărman, fostul fundaș al Gloriei Bistrița, a murit la vârsta de 52 de ani. El era un jucător emblematic pentru Gloria Bistrița, aducând nenumărate victorii echipei sale.

Potrivit informațiilor oferite de Sportul Bistrițean, fotbalistul a suferit un infarct, în momentul în care se afla acasă, la Măluț.

Cariera sa a început în urmă cu aproape 30 de ani. Valer Săsărman a făcut parte din echipa care obținea primea promovare a Gloriei Bistrița în Liga 1, în 1990, evoluând pe postul de fundaș stânga.

În total, a strâns nu mai puțin de 13 sezoane în tricoul bistrițenilor, cu un total de peste 400 de partide. Totodată, Valer Săsărman a fost căpitan al formației timp de 4 sezoane, a prins și celebra dublă cu Fiorentina, din cupele europene, fiind protagonist și la trofeul câștigat în Cupa României, în 1994.

Doliu în lumea sportului. A murit fundașul Valer Săsărman

Performanța pe care a atins-o a fost una impresionantă. Chiar el declara la un momendat că cea mai mare satisfacție pe care a avut-o a fost în momentul în care Gloria a promovat în divizia A.

„Din punct de vedere al performanței, pot spune că cea mai mare satisfacție am avut-o atunci când Gloria a promovat în divizia A, iar ca și joc, pot să amintesc la satisfacții meciul Gloria Bistrița – Steaua București, când am învins cu 4-0”, declara fotbalistul  Valer Săsărman, într-un interviu acordat în anul 2017.

După ce s-a retras din activitatea, Valer a putut sta departe de fotbal. Acesta a devenit antrenor ulterior și a condus mai multe grupe de copii și juniori. Totodată, el a fost și principal pe banca Gloriei, în tentativa de a reveni în prim-planul fotbaluli românesc.


loading...


O să îți placă și:

Top stiri