Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre problemele cu care se confrunta atunci când a decis să caute ajutor la vrăjitoare.

Oana Zăvoranu a ales să apeleze la vrăjitoare atunci când problemele cu mama ei şi cu Pepe o copleşiseră, a dezvăluit

aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.Oana a vorbit cu sinceritate despre momentul în care „i s-a rupt lumea„, moment în care s-a simţit trădată.

Motivul real pentru care Oana Zăvoranu a apelat la vrăjitoare

Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla.

A fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine… acolo s-a rupt lumea mea.

Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla.

Practic, a fost un șoc pentru toată lumea: Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor.

M-am simțit trădată. Cei mai mari dușmani, de la un anumit moment, au fraternizat, și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu

se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț, și mama ta”, a povestit vedeta.

Oana a dezvăluit faptul că, de fapt, nu ea a fost cea care le-a căutat pe vrăjitoare, ci ele au căutat-o pe ea, intuind stările prin care trece.

„Ăla a fost momentul în care, oricum, vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți.

Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi… toți călcau pe acolo.

Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo.

Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare ungher”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță. scrie romaniatv