De câteva zile în spaţiul public au apărut numeroase informaţii referitoare la faptul că Irina Tănase s-a despărţit de Liviu Dragnea. Așadar, au apărut şi presupuse stenograme în care iubita fostului lider PSD purta discuţii incendiare cu presupusul amant. În acest context, Irina Tănase a oferit o primă declaraţie referitoare la ce se întâmplă între cei doi.

Tănase le-a declarat jurnaliştilor de la gândul.ro că este un moment dificil din viață şi că incă îl iubeşte pe Liviu Dragnea.

Irina Tănase a avut o primă reacţie după despărţirea de Liviu Dragnea

Conform jurnaliştilor menţionaţi mai sus, Irina Tănase a vorbit despre despărţirea de Liviu Dragnea pe care o consideră extrem de dramatică. Aceasta a spus faptul că este cel mai dureros moment din viața ei şi că i-a fost fidelă fostului lider PSD

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. povestește femeia

Liviu Dragnea i-a trimis conversaţiile într-o noapte şi nu a mai dat niciun semn

BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV
Fostă iubită a lui Liviu Dragnea a povestit cum fostul lider PSD i-a trimis presupusele conversaţii şi că de atunci nu l-a mai putut contacta. Irina Tănase explică faptul că nu a mai apucat să îi zică lui Dragnea că acele conversaţii nu sunt adevărate.

Mi-a trimis, într-o noapte, un sms care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală.

Îl înțeleg, însă! Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Am însă răbdare și speranța că într-o zi mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații″, a declarat Irina Tănase pentru GÂNDUL.

Irina Tănase îi atacă pe apropiații lui Liviu Dragnea

În încheierea interviului dat jurnaliştilor, Irina Tănase i-a atacat pe cei care sunt apropriaţi de Liviu Dragnea. Fostă iubită a menţionat faptul că se aştepta ca aceștia să le fie alături şi să nu bage întregi între cei doi. Aceasta a mai explicat faptul că Liviu Dragnea a fost singurul bărbat pe care l-a iubit:

„Am crezut că persoanele apropiate și prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani.

Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.

N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele″, a mai spus Irina.

În spațiul public au apărut informații referitoare la posibilul amant pe care Irina Tănase l-ar fi avut.