Poveste de dragoste ca-n filme

Mirela Oprișor, cunoscută mai ales în rolul Aspirinei din Las Fierbinți, trăiește alături de soțul ei o poveste desprinsă parcă din filme. Mirela și regizorul Mimi Brănescu au fost despărțiți timp de opt ani, după care s-au regăsit și au făcut un copil.

Povestea lor a început când Mirela a dat admiterea la facultate. Atunci l-a cunoscut pe Mimi cu care a început o relație ce nu a durat prea mult. După opt ani cei doi s-au regăsit și nimeni și nimic nu i-a mai despărțit de atunci. Acum, actrița Mirela Oprișor și regizorul Mimi Brănescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de persoane publice din România, fiind împreună de 18 ani, timp în care și-au întemeiat o familie.

Ce a salvat relația dintre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu

Întrebată cum s-a păstrat focul viu în relația cu soțul ei în toți acești ani, actrița care o interpretează pe Aspirina din Las Fierbinți a spus că umorul i-a salvat de cele mai multe ori și că soțul ei o face în fiecare zi să râdă.

E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat. Sunt multe aspecte. (…) Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi. Stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp, a spus Mirela Oprișor pentru Revista Viva!

Mirela Oprișor despărțită de soțul ei timp de opt ani. Ce trăiește Aspirina din Las Fierbinți în spatele camerelor de filmat

Căsnicia în sine este un job, spune Mirela Oprișor, la care ambii parteneri trebuie să lucreze în fiecare zi. Actrița a spus că ea și soțul nu se supără niciodată în același timp și reușesc să găsească un echilibru în orice situație. Responsabilitățile se împart la doi, iar relația se construiește în timp, nimic nu vine de-a gata.

Celebra actriță a mai spus că nici ea și nici soțul ei nu sunt firi romantice, dar cu toate astea reușesc să se surprindă uneori și au tot felul de gesturi frumoase unul față de celălalt.