Vlad Gherman, asaltat de fani în mediul online

Vlad Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Este celebru pentru rolurile principale pe care le-a primit până acum și performanțele în domeniu, dar și pentru relația de lungă durată cu colega lui de breaslă, Cristina Ciobănașu.

Cei doi au fost împreună 9 ani, după care au decis să meargă pe drumuri diferite. Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se gândea că pot sta separați, ci toți așteptau ca ei să facă pasul următor: nunta. Se pare, însă, că au avut alte planuri și soarta i-a despărțit.

Vlad Gherman își trăiește viața din plin acum și se distrează cât poate pentru a mai uita de probleme. La ultima postare a actorului, fanii au fost curioși să afle dacă el este în aceeași vacanță cu Cristina Ciobănașu, având în vedere că și ea a fost plecată în ultima vreme.

Vlad Gherman, fără Cristina în vacanță

Vlad Gherman a mers în vacanță alături de prietenii lui și s-a simțit foarte bine alături de aceștia. Fanii au observat că și Cristina este plecată și au vrut să afle dacă sunt împreună, dar unii dintre internauți au fost prompți și au verificat ambele conturi ale celor doi.

Un fan înfocat  a răspuns imediat, clarificând lucrurile: “Cristina e în Curaçao…el e în Zanzibar…au vieți diferite acum”. Într-adevăr, Cristina Ciobănașu petrece în Curaçao, dovadă fiind menționarea locației în postările sale. Gherman a fost în Zanzibar, unde a surprins