Kate Middleton surprinsă nervoasă în public

Soția prințului William a fost surprinsă, de câteva ori, nervoasă în public. În ciuda faptului că este foarte atentă la modul în care vorbește și se comportă, au fost totuși momente, omenești, de altfel, în care Kate și-a pierdut răbdarea și a reacționat ferm în public, față de soțul ei și de copii.

Paparazzi le-au surprins în fotografii care au devenit virale. Unul dintre astfel de momente a fost la nunta surorii ducesei, Pippa Middleton, unde prințul George a fost surprins în timp ce călca intenționat pe trena miresei. Kate nu s-a putut abține și l-a mustrat în public, motiv pentru care băiețelul a început să plângă.

Kate Middleton prinsă “pe picior greșit”. Ce a scos-o din fire pe ducesa de Cambridge

O altă ipostază în care Kate Middleton a fost fotografiată de paparazzi, nervoasă fiind, a avut-o ca protagonistă pe prințesa Charlotte a făcut o criză de furie chiar înainte de a urca în avion. Familia Regală se afla într-un turneu regal în Germania și Polonia. Ceva nu i-a convenit micuței prințese, motiv pentru care a început să plângă și să se tăvălească pe jos, comportament la care recurg de obicei copiii atunci când vor să atragă atenția asupra lor.

De asemenea, ducesa a fost surprinsă într-o dispoziție proastă și la una dintre petrecerile organizate cu ocazia zilei Reginei.

Kate Middleton prinsă “pe picior greșit”. Ce a scos-o din fire pe ducesa de Cambridge

Cum a gestionat ducesa de Cambridge nervii fetiței sale

Kate a încercat să vorbească cu fetița, iar când a văzut că aceasta nu o ascultă, a ridicat-o de jos, a luat-o în brațe și i-a atras atenția prințului William (care intenționa să intervină), că are situația sub control.

Kate Middleton nu este de viță nobilă, dar este mai iubită și apreciată de către public decât alți membrii ai Familiei Regale Britanice care au “sânge albastru”. Într-un interviu recent, unul dintre apropiații săi de dinainte de a deveni ducesă a dezvăluit că ea nu și-a dorit niciodată să devină cunoscută, ba dimpotrivă. Visul ei era să aibă o casă la țară, mulți copii și animale de companie și să trăiască departe de agitația orașului.