Clipe extrem de tensionate la cea mai recentă ediţie a show-ului Survivor România, difuzat de PRO TV. A plouat cu vorbe grele şi nu a lipsit mult să se lase şi cu o bătaie în toată regula. Au fost probleme şi între concurenţii aceleiaşi echipe.

A fost scandal la Survivor România!

Pe fondul oboselii şi a lipsei de mâncare, nervii concurenţilor din cunoscutul show al PRO TV au cedat.

Cătălin Zmărăndescu, la un pas să-l ia la bătaie pe Blaze

Blaze, din echipa Războinicilor, a avut parte de un moment extrem de tensionat cu Cătălin Zmărăndescu din echipa Faimoşilor. Între cei doi a sărit să-i despartă chiar Roxana Ciuhulescu.

“Violența nu este permisă sub nicio formă, în nicio natură aici la Survivor. Fie că e fizică, fie ca e verbală, fie că e orice formă de presiune. Fără violență”, a fost avertismentul ferm dat de prezentatorul Daniel Pavel, după ce spiritele s-au calmat.

“Gândiți-vă la un lucru, se va termina show-ul și o să ne întâlnim pe stradă, ochi în ochi. Cu ce curaj te vei uita în ochii mei când știi că ne înjuri. E urât. E foarte urât.

E corect să te bucuri, apreciez asta, sunt sportiv, dar una e să te bucuri și alta e să înjuri. Acum te-am înțeles, ai explodat de bucurie, dar e urât totuși”, a fost reacţia lui Cătălin Zmărăndescu.

“Cred că îl omorai dacă te duceai în el”, i-a atras atenţia Roxana Ciuhulescu, potrivit stirileprotv.ro.

Fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor a explicat şi de ce a intervenit imediat între cei doi bărbaţi: “La final a iesit cu mare scandal pentru că Blaze a zis ceva foarte urât, moment în care Cătălin s-a ridicat. M-am bagat între ei de frică ca nu cumva Cătălin să se creada în ring și să își piardă controlul.”

Vorbe grele între doi concurenţi din echipa Faimoşilor

Nu au fost singurele probleme! Doi dintre membri echipei Faimoşilor s-au luat la ceartă.

Este vorba despre Andreea Tonciu şi CRBL. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce Andreea a încercat să afle cine a nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare.

“Ți se pare că ne-am vorbit? Despre subiectul Roxana? Îmi pare rău, pe mine nu m-a prins discuția asta! Să mă întrebe Roxana de ce am votat-o, dar nu are curaj să mă întrebe de ce”, a afirmat CRBL.

“Roxana nu mai are puterea de a vorbi, CRBL este un om foarte dur, extrem de dur, un egoist. Mă deranjează foarte mult când zice de ce ați venit aici, de ce vă plângeți.

Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! Dacă ești smecher, ia-te de bărbați, nu de femei”, a venit imediat replica dură a Andreei Tonciu.