Camelia Mitoșeru s-a arătat mișcată de situația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. După ce în ultima perioadă au apărut zvonuri cu privire la faptul că Bianca ar fi însărcinată cu omul de afaceri, toată lumea s-a mirat în condițiile în care nu este bine-cunoscut statusul relației dintre cei doi.

Ce a spus Camelia Mitoșeru despre mama lui Gabi Bădălău

Îndrăgita actriță, cunoscută după modul sincer și deschis cu care abordează orice fel de problemă, inclusiv cele de ordin personal, și-a spus părerea despre informațiile apărute în presă, în ultimele zile. Camelia Mitoșeru a spus că aceasta este o situație delicată și că îi este milă de mama lui Gabi Bădălău.

Actrița crede că acesta ar fi trebuit mai întâi să încheie divorțul de soția lui și apoi să facă copii cu altă femeie. Camelia Mitoșeru atrage atenția că un copil nu este o jucărie și că el trebuie să apară pe lume într-o relație stabilă, frumoasă, fără despărțiri și împăcări.

Draga mea, eu nu comentez. Nu e motiv de bucurie și e situație de balamuc. Pentru că în mod sigur mama lui e vai de capul ei. Doamna Bădălău, din tot sufletul mi-e milă de dumneavoastră și vă iubesc!’, a declarat Camelia Mitoșeru în exclusivitate la Antena Stars.

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu nu are o relație bună cu mama lui Gabi Bădălău. Recent a avut loc nunta surorii omului de afaceri, un eveniment extrem de important pentru familia Bădălău, la care Bianca nu a fost invitată. Ea a fost plecată în vacanță în Dubai cu fiica și mama ei.

Care este relația dintre Bianca Drăgușanu și mama lui Gabi Bădălău

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, mama lui Gabi Bădălău nu vrea să aibă o relație cu Bianca Drăgușanu, în ciuda faptului că aceasta a încercat o apropiere cu mama iubitului ei. Bianca a declarat că și-ar fi dorit ca ea să o cunoască pentru că ar fi îndrăgit-o cu siguranță.

După o perioadă în care a suferit din cauza acestei situații sensibile, Bianca a spus că nu o mai interesează părerea mamei iubitului ei pentru că nu are nimic de demonstrat și nu cerșește dragoste.

Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva, a declarat Bianca Drăgușanu într-un podcast.

Reamintim faptul că în ultimele zile au apărut speculații cu privire la faptul că Bianca Drăgușanu este însărcinată cu gemeni, aceștia fiind copiii lui Gabi Bădălău. Nici ea și nici omul de afaceri nu au confirmat sarcina.