Horoscop total cu previziuni astrologice generale. Ce urmează să se întâmple pentru nativi, până la finalul lunii iulie 2022. Se pare că cel care ne va influența acțiunile este Marte, Zeul Războiului în Mitologie. Află aici în ce sens își va pune amprenta asupra noastră și la ce trebuie să fim atenți.

Horoscop AstroLov: previziuni astrologice până în luna iulie 2022

Potrivit AstroLov, ne așteaptă o perioadă foarte interesantă, în care Marte, care este Zeu al Războiului în Mitologie, ne va energiza și ne va face pasionali. Își va intra complet în rol ca un foc puternic, o energie care ne va vitaliza și ne va face să trecem spre vară cu adevărat, cu dorința arzătoare de a ne distra și, în definitiv, de a fi fericiți.

Conform specialistului este o perioadă foarte bună pentru a ne pune dorințe, spre a lansa în Univers cele mai mari vise pe care vrem să le vedem realizări. Nu este vorba de dorințe uzuale, ci de planuri mari, obiective, schimbări majore pe care de acum înainte vom avea curajul să le facem. În scenă intră alături de Marte și planeta Jupiter.

Am face bine să fim în poziția de start, iar când vedem o șansa să o luăm. Foc la ghete! Să nu ne lăsăm conduși de teama că poate e prea mult. Și când e prea mult tot poate fi puțin. Sunt situații și situații. Ne îndrăgostim de noi, de viață, de cei dragi, căutăm împlinirea. Simțim viața, spune AstroLov.

Cum ne influențează, de fapt, Marte și Jupiter

Se pare că planeta Marte cere de la zodii hotărâre, determinare și sinceritate. De asemenea, este important de precizat că Marte iubește adrenalina. Pe de altă parte, Marte este și Micul Malefic, susține AstroLov, care, atunci când este pe energie joasă, aduce scandal, tachinare, risc și un curaj frate cu extremul. Astrologul ne îndeamnă să avem mai înainte de toate curajul de a avea încredere în noi înșine!

Să ne punem dorințe. Ce îți dorești pentru TINE? Ce îți dorești cu ardoare? Nu ceva mic, mărunt, caută ceva, aceea pasiune!, spune AstroLov.

Acestea fiind spuse, rămâne la latitudinea fiecărui nativ cum va primi aceste recomandări și cât de mult va îndrăzni să facă pentru a-și îndeplini visele. Cert este că urmează o perioadă cu schimbări mari, pozitive, dar și distructive pentru cei care nu sunt pregătiți să le accepte și să le fructifice.