Irina Tănase iubește din nou. La câteva luni de la despărțirea de Liviu Dragnea, tânăra s-a afișat la brațul unui multimilionar cu 23 de ani mai în vârstă.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu mai este singură, aceasta s-a afișat la brațul altui bărbat. Se pe că Irina Tănase are o slăbiciune pentru bărbați mai maturi, deoarece noul ei iubit este cu 23 de ani mai în vârstă.

Irina Tănase l-a dat uitării pe Liviu Dragnea

Irina Tănase pare că a trecut destul de repede peste despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina a fost surprinsă recent de paparazzi mediaflux.ro în compania unui alt bărbat. Potrivit sursei citate, acesta ar fi chiar multimilionarul Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani

Cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute, atunci când au luat prânzul într-un restaurant de lux din Capitală. La masă au fost invitați, pentru scurt timp, și doi parteneri ai afaceristului, semn că fosta iubită a lui Liviu Dragnea a făcut deja cunoștință cu cercul de prieteni ai lui Akoury.

Roger El Akoury deține afaceri de milioane de euro

Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, drept dovadă și porecla cu care s-a ales de-a lungul anilor.

Bărbatul, care în prezent este cel important acționar al grupului „A&D Pharma”, a deținut în trecut lanțul farmaceutic „Sensiblu”. Potrivit Ziarul Fiananciar, în urmă cu 5 ani libanezul a decis să-și vândă afacerea unui fond ceh de investiții care deține „Dr. Max” și un renumit lanț de case de pariuri, pentru suma de 400 de milioane de euro. În prezent, Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. El a mai ajuns în atenția presei mondene în 2006, după ce s-a aflat că avea o relație cu Anna Lesko, iar acum este din nou în lumina reflectoarelor datorită Irinei Tănase.