Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac. Ozana Barabancea are una dintre cele mai frumoase voci din România. Aceasta a câștigat simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și a personalității puternice. În anul 2017, ea a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 45 de kilograme. Acum, ea a făcut cea de a doua operație, în care și-a pus un inel gastric.

Ozana Barabancea a trecut prin multe schimbări de-a lungul carierei sale. Aceasta și-a făcut, în anul 2017, o operație de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să slăbească 45 kilograme. După intervenție, solista a început să facă mult sport și să fie atentă la alimentația sa. Cu toate acestea, de la începutul pandemiei, a pierdut lupta cu kilogramele și s-a îngrășat din nou. Din această cauză, ea a hotărât să își facă o a doua intervenție la stomac.

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac: „Eram mult prea slabă'Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac: „Eram mult prea slabă'

Aceasta a apelat din nou la medicul său, care i-a pus un inel gastric, pentru a pierde câteva kilograme. Iată ce a declarat vedeta Antenei 1 despre întreg episodul!

 

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac. Ozana Barabancea a explicat faptul că, după prima operație la stomac, s-a simțit foarte bine. Slăbise 45 de kilograme, făcea sport și arăta bine, însă pandemia a făcut-o să renunțe la stilul de viață sănătos.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine’, a declarat ea.

După cea de a doua intervenție, în care și-a pus un inel gastric la stomac, Ozana susține că se simte mult mai bine, chiar dacă nu mai este la fel de slabă precum după primaoperație. Aceasta se pare că a renăscut și din punct de vedere vocal deoarece vocea sa sună mai bine ca niciodată.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune’, a mai spus ea.

„Mi-a fost un pic frică’

Despre prima sa intervenție la stomac, Ozana Barabancea își amintește cu nostalgie. Aceasta era destul de speriată de întreaga procedură, însă a apelat la ea după ce a ajuns să cântărească 128 de kilograme. Ea i-a cerut sfatul duhovnicului său înainte de a apela la medic.

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine’, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook