Doliu in muzica din Romania. Lelut Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact, s-a stins din viata.

Leluț Vasilescu, toboșarul cunoscutei formații Compact a decedat seara trecută după o grea luptă împotriva unei boli necruțătoare.

Cantaretul a suportat printre altele, anii trecuți și o intervenție chirurgicala complicată pe cord. Artistul a suferit un șoc miocardic în timpul unui spectacol susținut la Făgăraș , pe care cu greu l-a dus la bun sfârșit , imediat după aceea fiind transportat de urgență cu Ambulanța la Spitalul Municipal din localitate.

Trupa Compact este una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor.

În anul 1988, după lansarea albumului ”Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!