Bianca Drăgușanu reacționează după ce a ieșit la iveală că actuala parteneră a lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți. În acest context, dar și după ce ex-„Vulturul de Noapte” a afirmat că iubita și fiica lui s-ar înțelege destul de bine, fosta prezentatoare TV face declarații.

Este binecunoscut că, atunci când vine vorba de ea, dar mai ales de fiica ei, Bianca Drăgușanu se transformă într-o adevărată leoaică. Așa se face că reacția pe care a avut-o imediat după dezvăluirile legate de trecutul „actualei” lui Victor Slav, este în spiritul caracteristic. Bianca Drăgușanu afirmă că știa despre „meseria” pe care iubita „fostului” a practicat-o, însă nu are de gând să o condamne.

„Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică!”

În plus, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că, deși deținea de mai multă vreme această informație, asta nu a împiedicat-o să o lase pe Sofia să petreacă timp alături de tatăl ei și, implicit, alături de iubita acestuia.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut „, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.