Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu a făcut precizări importante despre un fenomen care se numește hiperconjuncția istorică și efectele sale asupra omenirii, chiar în următoarele luni. Se pare că planetele se vor alinia într-un mod bizar și vor da peste cap planurile omenirii de a trece peste crizele din domeniile cheie.

Hiperconjuncția istorică. Previziuni astrologice cu Cristina Demetrescu

Specialistul în Astrologie a dezvăluit că acesta nu va fi o vară liniștită nici măcar spre finalul ei. Potrivit spuselor sale, din ceea ce a mai rămas din anul 2022, doar lunile septembrie și decembrie vor fi mai liniștite. Luna august este puțin mai agitată întrucât face parte din matricea formată cu iunie și iulie.

Destinul, care practic creează anumite predestinări pe zodia Taurului, care este zodie de pământ, are legătură cu resursele pe care le folosim, are legătură cu această criză de resurse și criză financiară despre care tot se vorbește. Destinul vine o dată la 18 ani pe această zodie, a precizat astrologul Cristina Demetrescu în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3.

Specialistul a arătat că în 1929, când a fost marea criză economică, de exemplu, destinul era tot în zodia Taur și că acestea sunt cicluri destul de normale, doar că în această perioadă se întâlnește cu planeta Uranus.

Conjuncție la grad maxim între destin, Uranus și Marte

Celebrul astrolog a dezvăluit că în aceste zile este o conjuncție la grad maxim între destin, Uranus și Marte. Potrivit spuselor sale, Uranus și Marte se consideră a fi, totuși, doi malefici care pe o zodie cum este Taurul, care necesită stabilitate, fiind o zodie venusiană care trebuie să ne vorbească despre bine, despre liniște, despre abundență, despre cu ce ne hrănim, câți bani avem și așa mai departe.

Cristina Demetrescu spune că această energie este destul de turbulentă și este o conjuncție istorică în care Uranus, fiind o planetă extrem de intempestivă și cu rol de a crea evenimente bruște, neașteptate, evident că pe foarte mulți ne poate lua prin surprindere.

Se pare că nu vom avea parte de prea multă liniște, cel puțin nu până la finalul acestui an.

Eu aș zice că această hiperconjuncție vine cu efectele a ceea ce s-a întâmplat practic cam de la sfârșitul anului trecut, adică tot acest an zăpăcit, agitat în felul în care s-a manifestat acum, din luna august începe să-și resimtă efectele, a conchis Cristina Demetrescu.