Surpriza in showbiz-ul din Romania! Anamaria Prodan a fost fotografiata in bratele unui barbat, iar presa a speculat faptul ca ar fi chiar iubitul ei, a carei identitate vrea sa o tina ascunsa!

Anamaria Prodan se afla in aceste momente in plin proces de divort, dar isi continua viata. Vedeta pare ca nu este afectata de scandalurile din ultima perioada, iar in aceste momente se afla intr-o vacanta de lux in Dubai, alaturi de iubitul misterios

Impresara a declarat în repetate rânduri că nu va declina  identitatea noului ei iubit, care este de origine arabă, până nu se va termina divorțul. Aflată însă iar la Dubai , Prodanca tocmai ce s-a afișat în în brațele unui arab focos, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Arabia Saudită, orașul Jeddah!

Ibrahim este unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din golf. Cei doi s-au afișat împreună și pe Instagram și par mai fericiți ca niciodată, dacă ne luăm după felul cum se gudură impresara în brațele bărbatului

Medicul Ibrahim al Ashary este un împătimit al cailor și este vedetă în Arabia Saudită. Medicul, care o strânge în brațe cu foc pe Prodanca,  deține clinici în Anglia, Dubai și Arabia Saudită.

Anamaria se distrează, prin urmare, de minune în aceste zile la Dubai și alături de prietena ei de suflet, care este o prințesă din Arabia Saudită.