Kate Middleton și Prințul William nu au apărut până acum în public cu copiii lor, după ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață. Ei au ost văzuți alături de Meghan și Harry, au salutat mulțimea care a dus un omagiu suveranului, iar Kate, care a devenit Prințesă de Wales, a povestit cum a reacționat mezinul ei s-a a aflat că regina s-a stins din viață.

Cu ochii înlăcrimați, Prințesa de Wales a ieșit alături de Printul William, Harry și Meghan în fata Castelului Windsor unde s-au întâlnit cu mulțimea care deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Kate a fost extrem de apropiata de oamenii din public, a primit flori, a stat de vorba și a făcut poze cu câțiva dintre ei. La un moment dat, noua Prințesă de Wales a fost auzita în momentul când povestea unor copii despre mesajul fiului sau cel mic, Printul Louis, pentru străbunica lui, scrie kanald.ro.

O tânără din mulțime, conform DailyMail, Banița Ranow, a povestit cum a auzit-o pe Kate spunând copiilor de lângă ea cum a reacționat Printul Louis când a aflat de moartea străbunicii sale: „Louis a spus că acum, Grannie este cu străbunicul’.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan, apariție neașteptată împreună

Cei doi frați alături de soțiile lor au uimit când au apărut împreună în fața Castelului Windsor. În spatele acestei reuniuni a celor patru ar fi stat nimeni altul decât Regele Charles al III-lea care pur și simplu i-ar fi ordonat Printului de Wales să îl invite pe Harry să meargă împreună în fata Castelului Windsor, acolo unde erau strânși oamenii care au depus un omagiu Reginei.

Potrivit publicației The Times, cei patru au întârziat apariția în public din cauza negocierilor care au durat peste 45 de minute, se știe că cei doi frați nu mai au de ani de zile o relație așa de apropiată.