Actrița Doina Teodoru a participat la „Chefi la cuțite“ cu o farfurie creativă, dar și cu un moment umoristic acid la adresa iubitului ei, chef Scărlătescu.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au devenit un cuplu, după cum actrița însăși a mărturisit în show-ul culinar de la Antena 1.

Aceasta i-a făcut o surpriză iubitului său și a participat la audițiile pe nevăzute cu o farfurie creativă, în care a făcut o hartă culinară a unor preparate din diverse țări europene.

Cei din jur au spus că suntem o combinație cel puțin bizară. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca noi doi să fim împreună. Nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună”, a declarat Doina.

Într-adevăr am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos. La un moment dat, a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește. Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot“, a mai spus ea ,cu umor, înainte de a-l pune în dificultate cu un moment de roast acid.

Cătălin Scărlătescu, amuzat și emoționat

Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord. Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins. Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a spus Doina Teodoru în roastul său.

Momentul i-a amuzat foarte tare pe Florin Dumitrescu și pe Sorin Bontea, iar pe chef Cătălin Scărlătescu prezența iubitei sale l-a emoționat, astfel că, la final, i-a oferit acesteia un buchet de trandafiri și a sărutat-o pasional.