Frații Sterp și-au ales ținutele pentru marele eveniment din familia lor care va avea loc pe data de 2 octombrie.

Familia Sterp a început pregătirile intense pentru marele eveniment care va avea loc în familia lor, căsătoria dintre Geta Sterp și Sebastian, bărbatul alături de care tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

Tânărul este foarte iubit de întreaga familie a viitoarei sale soții, urmând ca pe data de 2 octombrie să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.Peste numai câteva zile, Geta Sterp și Sebastian se vor căsători, așa că frații săi au decis să nu mai piardă timpul și să-și pună la punct ținutele pentru marele eveniment. Zis și făcut! Culiță, iubita sa și Iancu Sterp au mers să-și aleagă ținutele pentru nunta mult așteptată.

Cu toții vor arăta impecabil, au mers în unele dintre cele mai de lux magazine, acolo de una au surprins câteva imagini și pentru fanii lor din mediul online.

Frații Sterp, în căutarea ținutelor perfecte pentru nunta Getei

Culiță Sterp le-a arătat admiratorilor lui de pe Instagram că a apus ochii pe un costum negru, clasic și foarte elegant. Cu zâmbetul până la urechi, ținuta sa a fost aprobată de partenera sa, care nu a ezitat să mărturisească faptul că l-ar lua de soț chiar în acel moment.

Atmosfera a fost una foarte veselă, Iancu Sterp întreținând atmosfera cu glumele sale, în propriul stil caracteristic.

Culiță Sterp a probat costumul de nuntă! Cum se pregătește artistul pentru marele eveniment

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale

În urmă cu circa 3 luni, Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său într-un cadru de poveste, în Cappadocia, Turcia. În timpul filmării unui videoclip, artistul i-a adresat marea întrebare alesei inimii. Fără să stea pe gânduri, a spus un mare „Da”. Următorul pas în cazul celor doi este căsătoria, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să dea vestea că se pregătesc pentru propria nuntă de data aceasta.

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne”, a spus Culiță Sterp pe Instagram.