O româncă de doar 50 de ani a avut parte de o nuntă de poveste. Aceasta s-a căsătorit cu un pakistanez, iar vârsta nu a fost un impediment pentru cei doi.

O poveste de dragoste i-a surprins pe mulți. O femeie din România, în vârstă de 50 de ani a vrut să își unească destinul cu iubitul ei.

O româncă s-a căsătorit cu un pakistanez cunoscut pe internet

Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani, iubitul din Pakistan al româncei având doar 36 de ani, se pare că asta nu a contat pentru cei doi.

Românca este divorțată și totodată este și mamă a doi copii. Aceasta și-a făcut curaj și a ajuns la Mian Channu, un oraș din districtul Khanewal din Punjab, unde s-a căsătorit cu Azam Hanif, care este de profesie Naʽatm, adică citește o poezie care vorbește despre profetul Islamic Mohamed.

Într-un interviu amuzant cu Daily Pakistan, mirele a vorbit despre cum s-au cunoscut cei doi, dar și despre cum au ajuns să facă pasul cel mare. Cazul nu este oricum unul izolat.

Azam Hanif susține că el și soția sau au interacționat prima oară în urmă cu aproape patru luni de zile. La acel moment, românca a fost inspirată de poeziile pe care acesta le citește și pe care obișnuia să le posteze pe rețelele de socializare.

Au devenit bun prieteni, iar în foarte scurt timp, relația de amiciție s-a transformat în pură iubire. Deși cei doi nu s-au întâlnit niciodată în aceste luni și doar au vorbit pe internet, în final, ei au ajuns să se căsătorească în cadrul unei ceremonii tradiționale într-o țară din Asia de Sud.

Mirele și mireasa s-au înțeles prin translatorul de la Google

Mirele a dezvăluit că mai devreme foloseau translatorul de la Google pentru a-și exprima sentimentele și, cu interacțiuni continue.

Mai târziu însă, cuplul a început să se comunice reciproc în ambele limbi și se ajutau de gesturi pentru a se putea face înțeleși.

Într-un moment adorabil din cadrul interviului, cei doi s-au pupat și pe obraz, demonstrând astfel iubirea lor cât se poate de sinceră.

Căsătoria dintre cei doi a fost una cât se poate de simplă, dar frumoasă.

În interviul acordat pentru Daily Pakistan, cei doi au dezvăluit că mireasa a îmbrăcat rochii tradiționale și a purtat machiaj și henna pe mâini.

Menționăm că din ce în ce mai multe românce aleg să își unească destinul cu bărbați din străinătate.

În cele mai multe cazuri alegerile se dovedesc a fi bune, în timp ce în altele pot duce chiar și la tragedii.