Mesajul transmis de Mădălina Crețan, la mai bine de o lună de la moartea soțului ei, le-a dat fiori fanilor.

Nosfe s-a stins fulgerător pe 16 octombrie, în casa lui din Balotești, lăsând în urmă o durere nemărginită. Acum, la o lună de la decesul artistului, soția lui a făcut o declarație emoționantă.

Mădălina Crețan susține că nu are de gând să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Soția lui Nosfe: „Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Soția lui Nosfe nici măcar nu vrea să ia în calcul o nouă relație, după decesul rapperului. Mădălina Crețan a postat recent, pe rețelele de socializare, un mesaj impresionant, prin care i-a făcut o promisiune artistului:

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ‘îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta, care o să se termine așa, după 9 ani’, am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris soția lui Nosfe pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu regretatul rapper.

 

Mesajul Mădălinei Crețan i-a emoționat puternic pe fanii lui Nosfe

Rândurile scrise de soția lui Nosfe nu au putut fi trecute cu vederea de către fanii artistului. Internauții au rămas impresionați de mesajul Mădălinei Crețan și dragostea nemărginită pentru tatăl fetiței sale: „Ce iubire frumoasă, pură și veșnică”, „Putere multă îți doresc, ești un om minunat!”, „Îți suntem alături, vă iubim!”, „După o asemenea pierdere cred că durerea nu va trece niciodată, doar înveți zi de zi cum e să trăiești fără persoana iubită alături”, „Cât de frumos poți să îți exprimi sentimentele și în momentele acestea…”, „Pur și simplu este excepțional ce ne exprimi!!!”, „Vă veți reîntâlni în altă viață”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor de acasă, publicate în secțiunea de comentarii.