Doliu în lumea internațională a filmului! Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai serialului ”Game of Thrones” a murit, când nimeni nu se aștepta la așa ceva. Avea 75 de ani și se lupta cu o boală grea de mult timp. Într-un final, organismul lui a cedat și și-a dat ultima suflare.

A murit Wilko Johnson

Game of Thrones este unul dintre cele mai iubite seriale ale momentului, care a făcut furori cu fiecare sezon. Fanii primesc acum o veste extrem de rea despre unul dintre marii actori ai producției. Mai exact,Wilko Johnson, cel care l-a interpretat pe călăul mut, Ser Ilyn Payne, din serialul ”Urzeala Tronurilor”, a plecat din această lume.

EDINBURGH, SCOTLAND – AUGUST 23: Wilko Johnson attends the Edinburgh International Book Festival on August 23, 2016 in Edinburgh, Scotland. The Edinburgh International Book Festival is one of the most important annual literary events, and takes place in the city which became a UNESCO City of Literature in 2004. (Photo by Awakening/Getty Images)

Wilko Johnson a plecat din această lume în ziua de 21 noiembrie, după aproape 10 ani de suferință și chin din cauza problemelor de sănătate grave. Actorul care l-a jucat pe Ser Ilyn Payne timp de două sezoane avea 75 de ani și se confrunta cu o boală cruntă, de care aflase încă din 2013.

Acesta suferea de cancer pancreatic în stadiu terminal. În 2013, medicii i-au zis că mai avea de trăit doar câteva luni, dar se pare că tratamentul i-a priit și a rezistat aproape 10 ani. A fost un miracol pentru medici, dar organismul lui tot a cedat la final.

Anunțul morții a fost făcut chiar de către familie, pe contul său de Twitter. Acesta și-a dat ultima suflare pe 21 noiembrie, în sânul familiei. Cei dragi au cerut intimitate pentru a trece mai ușor pentru acest eveniment, care a adus multă suferință.

„Acesta este anunțul pe care nu am vrut să-l facem niciodată și îl facem cu inima frântă: Wilko Johnson a murit. A murit acasă luni, 21 noiembrie. Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în acest moment foarte trist. RIP Wilko Johnson”, a fost mesajul postat miercuri pe contul său oficial de Twitter.