Horoscop 25 noiembrie 2022. Ziua de vineri va fi destul de tensionată pentru unele zodii, pe plan sentimental, însă probleme se anunță și la locul de muncă. Aflați aici care sunt previziunile astrelor pentru toate cele 12 zodii.

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec vor fi puși în fața unei situații extreme și nu vor avea mult timp la dispoziție pentru a lua o decizie. Sfatul astrelor este să-și asculte intuiția. Nu vor da greș!

Zodia Taur

Cei născuți în zodia Taur primesc o veste de departe, iar asta le va încurca puțin planurile. Vor simți nevoia să se consulte cu familia, pentru a înțelege cum trebuie să se raporteze la ce apare nou în viața lor.

Zodia Gemeni

Gemenii se focusează pe sfera sentimentală unde au parte de mari bătăi de cap. Trebuie să decidă dacă își ascultă inima sau mintea, pentru că cele două se contrazic total. Sfatul astrelor este să cântărească bine înainte de a pune punctul pe i.

Zodia Rac

Nu te mai crampona de lucrurile mărunte și învață să tratezi viața cu mai mult umor. Astrele te sfătuiesc să-ți schimbi atitudinea în fața problemelor care apar în calea ta, pentru că doar așa le vei depăși cu ușurință.

Zodia Leu

Leii încep ziua cu mult entuziasm, însă spre amiază se vor demoraliza din cauza unei probleme la locul de muncă. Nici cu șefii nu se înțeleg prea bine, iar asta le spulberă toate speranțele cu privire la o posibilă promovare.

Zodia Fecioară

Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au parte de cheltuieli neprevăzute care le strică bugetul stabilit pentru cadourile de Crăciun. Sfatul astrelor este să nu disperați. Vin vremuri mult mai bune și veți avea de toate, pentru toți!

Zodia Balanță

Problemele pe care le ai azi și care ți se par copleșitoare, peste o săptămână îți vor părea fleacuri. Încearcă să nu mai dai atât de multă importanță unor nimicuri pe care tu le transformi în adevărate tragedii.

Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion dau lovitura la locul de muncă. Reușesc să se remarce în fața colegilor și a șefilor, iar partea cea mai frumoasă este că totul se întâmplă natural. Așteptați-vă la o mărire salarială consistentă.

Zodia Săgetător

Săgetătorii nu reușesc să își găsească liniștea în plan sentimental. Mai multe relații eșuate i-au făcut să creadă că pur și simplu nu au noroc în dragoste. Sfatul astrelor pentru acești nativi este să nu tragă concluzii pripite.

Zodia Capricorn

Zi tensionată în cuplu pentru nativii zodiei Capricorn. O problemă mai veche, ori un subiect tabu aprinde scântei în relația de dragoste. Este acum ori niciodată. Nu neglijați problema pentru că va escalada.

Zodia Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de joi vine cu multe îndoieli și multă nesiguranță. Li se pare că nimic nu merge așa cum trebuie, că nu au noroc și nu se îndreaptă într-o direcție bună. Sfatul astrelor este să așteptați să treacă ziua. Este doar o pasă proastă!

Zodia Pești

Peștii primesc o șansă unică în carieră și fac tot posibilul să profite de ea la maximum. Au parte de toată susținerea familiei și a partenerului de viață.