Gina Bradea a spus cum prepară jumările cu multă carne. Bucătăreasa are un secret pe care l-a dezvăluit într-un clip video. Ce trebuie să faci ca să nu fie prea uscate?
Gina Bradea a spus cum face jumările cu multă carne
Una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din mediul online, atunci când vine vorba despre domeniul culinar, este Gina Bradea.
Are numeroase rețete pe YouTube, acolo unde este urmărită de 664.000 de utilizatori. De-a lungul timpului, aceasta a împărtășit numeroase rețete cu românii.
Indiferent că este vorba despre feluri principale sau deserturi, recomandările Ginei Bradea sunt apreciate de cei care o urmăresc. Aceasta are rețete inclusiv pentru sărbători.
Bucătăreasa a dezvăluit, de curând, care e secretul jumărilor de mâncat, spre deosebire de cele pentru untură, dar și cum se poate obține o carne fragedă.
Acestea trebuie să scadă, dar să nu se usuce prea tare, deoarece se vor întări. Gina Bradea pregătește jumări din fleică de porc fără os.
“O jumară vrea cineva? Din aceea cu multă carne. Uitați-vă ce am eu aici! Piept de porc fără os sau fleică. Astea sunt de mâncat. Le mai las să scadă, dar să nu fie foarte uscate.
Uitați-vă ce minunăție! Aur curat. Mănânc și eu trei jumări, chiar dacă nu am voie, dar de poftă tot mănânc. Aur curat, floricele de porc”, a spus Gina Bradea pe Tik Tok.
Secretele Ginei Bradea pentru varza murată
Gina Bradea are sfaturi pentru gospodine inclusiv atunci când vine vorba despre murături. Varza murată, considerată murătura cu cele mai multe beneficii pentru sănătate, nu lipsește din cămara cu bunătăți a bucătăresei.
În cartea sa, “Cămara cu bunătăți: secretele mamei Gina Bradea”, aceasta a oferit câteva sfaturi pentru a obține cea mai bună varză murată.
Un sfat este alegerea ingredientelor corecte pentru a pune murături. Legumele e bine să fie proaspete și tari, fără să prezinte semne de degradare.
Pentru persoanele care pun murături în saramură, bucătăreasa le recomandă să nu adauge mai multă sare decât trebuie. Mai exact, e nevoie de o lingură cu vârf la un litru de apă.
Pentru varza murată este recomandat să folosești hrean, însă nu în exces. Dacă este adăugat prea mult hrean, varza și-ar putea pierde din savoare.
Este necesar să folosești capace noi și bine sterilizate pentru borcane. După sigilare, Gina Bradea recomandă lăsarea lor o săptămână pe masă, la temperatura camerei.