Iată cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Chef Sorin Bontea. Ce pasiune și ce performanțe are tânărul, spre bucuria tatălui lui, celebrul chef de la „Chefi la cuțite”.
Cum arată Iulian Bontea, singurul fiu al lui Sorin Bontea. Tânărul e lăudat de chef: „Bravo, băiatul meu!”
Chef Sorin Bontea, în vârstă de 53 de ani, are numeroși fani în toată țara și este foarte iubit de români. El nu si-a expus prea mult viata privată, așa că nu sunt mulți cei care știu că juratul de la „Chefi la cutite” are doi copii, o fiică și un fiu. Miruna are 20 ani, iar Iulian are undeva la 26 de ani.
Dacă Mirunei îi place să gătească, Iulian Bontea, copilul cel mare, are o altă pasiune. Îi plac raliurile, mai exact. Este sportiv și campion la curse de mașini. Iar tatăl lui este foarte mândru de el și de toate performanțele lui. Îl apreciază fiecare reușită.
„Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el! Weekend-ul acesta Iulian a obținut locul I , în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul de Instagram.
Ce truc folosește Chef Sorin Bontea pentru a găti tocănița pe gustul tuturor
Chef Sorin Bontea ne propune o rețetă inovatoare de tocăniță cu pui. Acesta susține că este una dintre preferatele lui. Iată ce truc folosește pentru a pregăti o tocăniță delicioasă, pe gustul tuturor!
Ingredientele de care ai nevoie pentru tocăniță
- 6-8 cepe mari
- pulpe de pui dezosate
- foi de dafin
- boabe de piper
- roșii cuburi
- pătrunjel/ pătrunjel
- cimbru
- sare
- ulei
- făină
Chef Sorin Bontea, celebrul chef de la Antena 1, a explicat modul de preparare, pas cu pas, pe YouTube.
„Pentru a pregăti întregul preparat culinar, va trebui să puneți într-o tigaie încinsă puțin ulei, peste care veți adăuga puiul, dar nu înainte de a-l trece prin făină. Nu trebuie să prăjiți carnea, ci doar să o rumeniți pentru că aceasta va fierbe o dată cu restul ingredientelor la un moment dat. Secretul este să treceți puiul bine prin făină pentru ca la final sosul să se poată lega așa cum trebuie”.
După ce puiul este gata, adăugați ceapa tăiată Julienne, pe care nu trebuie să o gătiți foarte mult. În momentul în care este gătită ceapa, trebuie să adăugați pulpele de pui dezosate, foile de dafin, piperul, cimbrul sarea și o cantitate de apă nu foarte mare. Lăsați la foc mic până când puiul este fiert bine și adăugați roșiile tăiate. Cratița mai trebuie lăsată pe foc încă 5-10 minute, iar apoi tocănița de pui cu ceapă este gata.
Preparatul culinar poate fi o idee grozavă pentru masa de prânz sau pentru cină. Tocănița de pui cu ceapă ar putea fi servită fie cu pâine, fie cu mămăligă, în funcție de preferințele fiecăruia”, relateză cancan.ro modul de preparare a lui Chef Sorin Bontea.